Daring Club Leuven Atletiek vzw logo

Daring Club
Leuven Atletiek

Varia

Secretariaat, kleedkamers en douches tijdens werken aan de piste

Kessel-Lo, 21 april 2017

Het is zover. De werken voor de renovatie van de piste zijn eindelijk van start gegaan. Hierdoor zijn de kleedkamers, douches en toiletten aan de piste niet meer toegankelijk. Ook het secretariaat is gesloten tijdens deze periode. Er werden hiervoor alternatieven voorzien:
Toiletten: in de sporthal naast het GRAA,

Kleedkamers en douches:
- op woensdag: in het zwembadcomplex op de gelijkvloers. Deze kleedkamers worden eveneens gebruikt door andere sporters. Laat dus geen kledij achter in de kleedkamer. Er zijn wel afsluitbare lockers aanwezig. En je sportzak kan je steeds achter laten in de Elfkamper.
- op vrijdag: kleedkamer C van het voetbalcomplex achter de piste. Deze kleedkamers en douches zijn voor DCLA voorbehouden maar de deuren worden niet afgesloten. Laat dus eveneens geen persoonlijke spullen achter in de kleedkamer.



SLUITING SECRETARIAAT 

Naar aanleiding van de werken aan de piste is ook het secretariaat van DCLA continu gesloten. Met dringende vragen kunt u steeds terecht op het emailadres secretaris.dcla@gmail.com.

Er zullen dit seizoen (2016-2017) uitzonderlijk geen nieuwe inschrijvingen meer gedaan worden na 10/04/2017.

Vanaf begin september 2017 kunt u voor inschrijvingen voor het seizoen 2017-2018 opnieuw terecht op het secretariaat.  De openingsuren zullen vanaf eind augustus zeker op de website gepubliceerd worden alsook alle andere praktische info m.b.t. deze inschrijvingen.





Het bestuur doet er alles aan om deze moeilijke periode in de best mogelijke omstandigheden te overbruggen. Wij hopen op enig begrip bij eventuele problemen.
Eric H.