Daring Club Leuven Atletiek vzw logo

Daring Club
Leuven Atletiek

Fotoalbums

Bekijk onze uitgebreide galerij.

DaDaDaDa

Dag Dagelijkse Daring Data

Fotoalbums

Bekijk onze uitgebreide galerij.

DaDaDaDa

Dag Dagelijkse Daring Data

wedstrijdatletiek

Goud voor Denis, zilver voor Thomas op KVV Indoor

27 januari 2019

Denis Hanjoul won overtuigend de 60m horden op het Kampioenschap van Vlaanderen indoor. Met 7,88 scherpte hij zijn eigen clubrecord met één honderdste aan. Thomas Van Nuffelen veroverde zilver in het polsstokspringen met een indoor-PR van 4,80m.
Lees meer

Eerste overwinning voor Wout Debroyer op een Crosscup

20 januari 2019

Voor de eerste manche van de CrossCup van dit jaar werd ons een zonnetje gereserveerd en dit zorgde, ondanks de koude, voor een aangename dag. Vooral omdat Wout Debroyer zijn zijn eerste zege in een wedstrijd van de CrossCup behaalde en dit als eerstejaarsjunior. 
Lees meer

Thiel en Tuur scoren op Vlaams kampioenschap jeugd

20 januari 2019

Het eerste Vlaams kampioenschap van 2019 werd zondag afgewerkt in Gentse topsporthal. Zestien cadetten en scholieren van DCLA werden hiervoor geselecteerd. Voor de meesten onder hen was dit een eerste test op Vlaams niveau en was deelnemen belangrijker dan winnen. Toch konden we twee medailles versieren : Tuur Van Puyvelde sprong naar brons in het verspringen en Thiel Sodji speelde hetzelfde klaar op de 60m.
Lees meer

Eerste veldlopen van 2019 leveren 5 podiumplaatsen op in Hulshout en Grimbergen

06 januari 2019

Een aantal atleten van DCLA achtte het nodig wat calorieën op te branden en trokken op 6 januari naar Hulshout en Grimbergen. Niet zonder succes
Lees meer

Veel DCLA atleten aanwezig op PK indoor (update)

05 januari 2019

DCLA was weeral talrijk aanwezig op het Provinciaal Kampioenschap indoor in Gent. Dit leverde 15 provinciale kampioenen, 12 tweede plaatsen en 7 derde plaatsen op. Het was tevens een mooie gelegenheid voor heel wat atleten om voor het eerst kennis te maken met de wedstrijdatletiek.
Lees meer
Vorige maand - Volgende maand