Daring Club Leuven Atletiek vzw logo

Daring Club
Leuven Atletiek

Fotoalbums

Bekijk onze uitgebreide galerij.

DaDaDaDa

Dag Dagelijkse Daring Data

Fotoalbums

Bekijk onze uitgebreide galerij.

DaDaDaDa

Dag Dagelijkse Daring Data

wedstrijdatletiek

Ben Broeders kwalificeert zich voor de finale polsstokspringen op het WK in Doha

28 september 2019

Lees meer

Goud voor DCLA op de 4x1500m op het BK aflossingen voor junioren in Moeskroen

16 september 2019

Er kwam een super gemotiveerde juniorenploeg aan de start van het Belgisch Kampioenschap 4x1500m dat in Moeskroen plaats vond. En die ploeg sloot op prachtige wijze haar zomerseizoen af met een Belgische titel.
Lees meer

4 maal brons op het BK Cad&Schol in Moeskroen

15 september 2019

Tuur, Arne, Kwinten en Hannes halen brons binnen op BK Cad & Schol. Met weinig podiumambities vertrokken onze DCLA-atleten naar Moeskroen voor het BK cadetten en scholieren. De verwachtingen werden zwaar overtroffen want zondagavond stond de teller op vier bronzen medailles voor onze club. Arne Vanderborght deed dit in het discuswerpen, Tuur Van Puyvelde sprong zich naar brons in het verspringen, Kwinten Cools werd derde in het kogelstoten en Hannes Catteau verraste in het speerwerpen.
Lees meer

Goud en clubrecord voor Evi Vercruysse

07 september 2019

Dit weekend ging de meeste aandacht in atletiekland naar de Memorial Van Damme.Maar ook elders waren atleten aan de slag. Zo vond in Ciney het BK hamerslingeren voor Cad, Schol, Jun en Bel plaats.En niet zonder succes voor één van onze clubatleten.
Lees meer

Goud voor Ben en Elena, zilver voor Denis, Edwin en Jill, brons voor Evi en Elena

02 september 2019

Ben Broeders en Elena Defrère bezorgden DCLA gouden BK-medailles. Denis Hanjoul en Edwin Nys veroverden het verhoopte zilver. Een tweede plaats was er ook voor Jill Emmerzaal en Evi Vercruysse en Elena Defrère waren goed voor brons.
Lees meer
Vorige maand - Volgende maand