Daring Club Leuven Atletiek vzw logo

Daring Club
Leuven Atletiek

Fotoalbums

Bekijk onze uitgebreide galerij.

DaDaDaDa

Dag Dagelijkse Daring Data

Fotoalbums

Bekijk onze uitgebreide galerij.

DaDaDaDa

Dag Dagelijkse Daring Data

wedstrijdatletiek

Atleten en publiek maker er sfeervol Polsstokgala van

30 augustus 2020

Het Leuvense Polsstokgala kreeg dit jaar met heel wat tegenslagen af te rekenen. De organisatoren dienden zich aan voortdurend wisselende richtlijnen aan te passen maar slaagden er toch in om dit evenement op sfeervolle wijze te laten doorgaan. Helaas verhinderden de weersomstandigheden de absolute topprestaties waarop Het Pole Vault team dit jaar rekende, want bij de mannen was het sterkste deelnemersveld ooit present in de Gaston Roelants Atletiek Arena.

Lees meer

Toptijd voor John Heymans over 3000m in Vilvoorde

30 augustus 2020

Op de "Gouden 1500m"-meeting in Vilvoorde heeft John Heymans een toptijd neergezet over 3000m. Hij finishte in 7'57"25, dat is meer dan 22 seconden sneller dan zijn vorige besttijd en de 9° DCLA-prestatie aller tijden.

Lees meer

DCLA Polsstokgala nu zaterdag 29 augustus

27 augustus 2020

Het heeft bloed, zweet en tranen gekost, maar uiteindelijk zal het DCLA Polsstokgala toch plaatsvinden! Gezien de Corona crisis zal het deze keer niet kunnen doorgaan in het centrum van Leuven zoals voorgaande jaren. We wilden echter de traditie staande houden en atleten een platform aanbieden om te schitteren, zeker nu er zoveel mogelijkheden zijn ontnomen.

Lees meer

Titels voor Eline, Bo en Ben ! Zilver voor Edwin, brons voor Thomas op BK AC !

16 augustus 2020

Met drie titels en een zilveren en bronzen medaille zorgen onze DCLA-atleten voor een onverhoopt mooie oogst op een bijzonder BK alle categorieën. Tel daar nog 10 top 8 plaatsen bij om het succes in de breedte aan te geven.

Lees meer

Mirte Fannes en Tim Rummens maken sterke indruk tijdens reeksen BK AC

15 augustus 2020

6 DCLA-ers kwamen vandaag in actie op het BK alle categorieën tijdens de series van de loopnummers. 3 onder hen wisten zich te plaatsen voor de finales van morgen. Mirte Fannes en Tim Rummens trekken met ambitie naar de finales van zondag. Een fel onweer zorgde voor een afgelasting van het vooravondprogramma.

Lees meer

19 DCLA-atleten geselecteerd voor BK alle categorieën op 15 en 16 augustus

13 augustus 2020

11 mannen en 8 vrouwen vertegenwoordigen DCLA op de Belgische Kampioenschappen die volgend weekend 15 en 16 augustus plaatsvinden in het Koning Boudewijnstadion. Verschillende van onze atleten mogen titel- en medaillekansen koesteren.

Lees meer

Sterke 1500m-prestaties in Brussel

09 augustus 2020

Tijdens een geslaagd atletiekweekend in het Koning Boudewijnstadion lieten Kobe Hermans, Wout Debroyer, Guillaume Grimard en John Heymans persoonlijke records optekenen over 1500m. Nog een aantal andere DCLA-ers deden er de clubkleuren na een lange periode van wedstrijd-lockdown eer aan.

Lees meer

DCLA-ers aan de slag in Vught (NED)

01 augustus 2020

In België worden de meeste geplande atletiekwedstrijden afgelast. Meer en meer Belgen zoeken daarom wedstrijden op in Nederland. Zo ook enkele van onze DCLA-atleten. Mirte Fannes (800m) en Friedel Cuypers (3000m) lieten er persoonlijke records optekenen.

Lees meer

Vorige maand - Volgende maand