Daring Club Leuven Atletiek vzw logo

Daring Club
Leuven Atletiek

Fotoalbums

Bekijk onze uitgebreide galerij.

DaDaDaDa

Dag Dagelijkse Daring Data

Fotoalbums

Bekijk onze uitgebreide galerij.

DaDaDaDa

Dag Dagelijkse Daring Data

Lid worden

Hoe aansluiten bij DCLA ?

Online Inschrijven

Vanaf seizoen 2018-2019 zullen alle inschrijvingen online gebeuren.
Dit lidgeld dient gestort te worden op rekening van DCLA (BE51 0011 8741 2362 - BIC GEBABEBB) met duidelijke vermelding van je naam.

Jeugdatleten (°2006 - °2011)

Bestaande leden

Vanaf 01/09/2018 tot en met 14/09/2018 is er een inschrijvingsgarantie voor bestaande jeugdleden en hun broers/zussen die nog geen lid zijn van DCLA.

Hiervoor moet er aan 2 voorwaarden voldaan worden vóór 14/09/2018:

  • Inschrijven via de onlinemodule op de DCLA-website vanaf 1 september 2018
  • Betaling van het lidgeld op rekening van DCLA vóór 14/09/2018

Bestaande jeugdleden zullen eind augustus een email ontvangen met een link naar de inschrijvingsmodule.  Enkel via deze link kan worden ingeschreven.  Bij inschrijving van een bestaand jeugdlid zal de mogelijkheid bestaan om nog niet aangesloten broers of zussen (geboren tussen 2006 en 2011) eveneens in te schrijven.

De kinderen van (jeugd)trainers van DCLA genieten van dezelfde garantie.  Bij aansluiting van een eerste kind dienen zij dit vóór 1/09 te melden aan de secretaris zodat hen een link naar de inschrijvingsmodule kan worden bezorgd.

Na deze periode is de heraansluiting niet meer gegarandeerd.

Nieuwe leden

15/09/2018-21/09/2018
Op basis van de reeds ingeschreven jeugdatleten en rekening houdend met het aantal beschikbare plaatsen per categorie en het aantal beschikbare trainers zal DCLA bepalen hoeveel atleten zich nog kunnen inschrijven.  Op die manier willen de club garanderen dat de trainingen in de beste omstandigheden kunnen gegeven worden.

23/09/2018-27/09/2018
Op 23/09 zal de inschrijvingsmodule opgesteld worden voor alle leden en kandidaat leden.  Nieuwe jeugdatleten en bestaande jeugdatleten die geen gebruik maakten van de voorinschrijvingsperiode kunnen zich tot 27/09/2018 pré-inschrijven via de online module.  Dit  geeft echter nog geen garantie tot aansluiting bij DCLA.

01/10/2018
De beschikbare plaatsen worden onder de kandidaat-leden via loting verdeeld. Wanneer een kandidaat-lid uitgeloot wordt, wordt er voor zijn/haar broers/zussen ook een plaats gegarandeerd.  Alle pré-ingeschreven kinderen ontvangen ten laatste op 1/10 een email met het resultaat van de loting en een uitnodiging voor de onthaaldag.

05/10/2018
Alle nieuwe leden worden verwacht op de onthaaltraining voor nieuwe jeugdleden voor een eerste kennismaking met de atletiek, hun trainers, de club, … De ouders zullen tijdens de eerste training van hun kind de mogelijkheid hebben om kennis te maken met het jeugdteam en de nodige vragen kunnen stellen.

Atleten (geboren in 2005 of vroeger)

Bestaande leden

Op 23/09 zal de online inschrijvingsmodule open gesteld worden voor alle leden.  Vergeet na het invullen van uw digitale inschrijvingsfiche niet om onmiddellijk uw lidgeld te betalen !

Nieuwe leden

Ben je geboren in 2005 of vroeger, dan neem je vooraf contact op met Ilse Verlinde.  Zij zal met jou de nodige afspraken maken voor een eerste training en je de nodige info geven.  Na twee proeftrainingen dien je dan te beslissen of je al dan niet wil aansluiten bij DCLA.  Je inschrijving dient te gebeuren via de online inschrijvingsmodule.

Recreanten (geboren in 2001 of vroeger)

(jeugd dient altijd als atleet in te schrijven)

Bestaande leden

Op 23/09 zal de online inschrijvingsmodule open gesteld worden voor alle leden.  Vergeet na het invullen van uw digitale inschrijvingsfiche niet om onmiddellijk uw lidgeld te betalen !

Nieuwe leden

Wil je eerder op recreatieve wijze aan atletiek doen, kom je best eens langs tijdens een woensdag- of vrijdagtraining tegen 18u.  Je kan ook vooraf contact opnemen met Marc Beullens. Na twee proeftrainingen dien je dan te beslissen of je al dan niet wil aansluiten bij DCLA.  Je inschrijving dient te gebeuren via de online inschrijvingsmodule.

Nog vragen ? stuur dan gerust een email naar secretaris.dcla@gmail.com  Wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

DCLA Lid worden