Daring Club Leuven Atletiek vzw logo

Daring Club
Leuven Atletiek

Fotoalbums

Bekijk onze uitgebreide galerij.

DaDaDaDa

Dag Dagelijkse Daring Data

Fotoalbums

Bekijk onze uitgebreide galerij.

DaDaDaDa

Dag Dagelijkse Daring Data

JOELE-project

Het Jongeren Elite project (JOELE) van DCLA is gericht op het begeleiden en ondersteunen van beloftevolle atleten tussen 18 en 22 jaar.

JOELE wil deze jonge talenten de nodige middelen en mogelijkheden verschaffen zodat ze hun potentieel kunnen (blijven) waarmaken in sportieve prestaties terwijl ze de verantwoordelijkheden van studeren en/of werken optimaal kunnen combineren met hun sport. De bijkomende begeleiding en ondersteuning heeft bovendien tot doel om de atleten te motiveren ook na de leeftijd van 22 jaar actief te blijven in de competitieve atletiek.

Wij koesteren steeds de bescheiden hoop dat enkele van onze atleten de top van de Belgische atletiek kunnen bereiken. DCLA staat zowel bij de vrouwen als de mannen in de ereafdeling van de Koninklijke Belgische Atletiekbond. Onze atleten nemen geregeld deel aan internationale wedstrijden en toernooien. Deze prestatienormen willen we graag aanhouden. Maar het JOELE-project stelt zich ook tot doel om de interesse in wedstrijdatletiek levend te houden en na te streven voorbeelden te bieden aan de kinderen en jonge atleten in de club.

Bekijk hier de volledige info over het JOELE-project.

DCLA JOELE-project