Daring Club Leuven Atletiek vzw logo

Daring Club
Leuven Atletiek

Fotoalbums

Bekijk onze uitgebreide galerij.

DaDaDaDa

Dag Dagelijkse Daring Data

Fotoalbums

Bekijk onze uitgebreide galerij.

DaDaDaDa

Dag Dagelijkse Daring Data

Wedstrijden

DCLA wil haar wedstrijdatleten maximaal motiveren om deel te nemen aan wedstrijden. Om dit extra te onderstrepen kent DCLA een korting toe op het lidgeld bij regelmatige deelname aan wedstrijden. Daarnaast zijn er zowel in de winter als in de zomer premiestelsels. Meer informatie over deze criteria zoals het reglement, de tussenstanden en de eindstanden van de voorbije jaren kan je hier terugvinden.

DCLA organiseert en werkt mee aan de organisatie van verschillende grote evenementen.

Samen met Stad Leuven, Tofsport Leuven en privépartners is DCLA de trotse organisator van onze jaarlijkse Meeting voor Mon, de Eindejaarscorrida in Leuven en het Polsstokgala als deel van Tofsportnacht Leuven.

Daarnaast organiseert DCLA binnen de club pistemeetings en kampioenschappen. Voor de recreanten zijn er regelmatig joggings over verschillende afstanden.

Bij deelname aan wedstrijden is het verplicht om aan te treden in de clubuitrusting en draag je je officiële borstnummer. Dit nummer krijg je 1x per jaar in oktober bij jouw aansluiting. Je bevestigt dit vooraan op je clubtrui onder de DCLA sponsors. Je kan de clubuitrusting kopen in de DCLA shop.

DCLA Organisaties

Meeting voor Mon

Eindejaarscorrida

Polsstokgala

Pistemeetings

Joggings

Meeting voor Mon

Eindejaarscorrida

Polsstokgala

Pistemeetings

Joggings