Daring Club Leuven Atletiek vzw logo

Daring Club
Leuven Atletiek

Fotoalbums

Bekijk onze uitgebreide galerij.

DaDaDaDa

Dag Dagelijkse Daring Data

Fotoalbums

Bekijk onze uitgebreide galerij.

DaDaDaDa

Dag Dagelijkse Daring Data

Lid worden

Hoe aansluiten bij DCLA?

Nieuwe leden

Wil je je voor het eerst aansluiten bij DCLA, neem dan eerst even contact op met de jeugdcoördinator wanneer je geboren bent in 2005 of later.  Voor nieuwe jeugdatleten worden er onthaaltrainingen voorzien, voor hun ouders infosessies.  Meer info hierover vind je hier.

Ben je geboren in 2004 of vroeger, dan neem je vooraf contact op met Ilse Verlinde.  Zij zal met jou de nodige afspraken maken voor een eerste training en je de nodige info geven.

Wil je eerder op recreatieve wijze aan atletiek doen, kom je best eens langs tijdens een woensdag- of vrijdagtraining tegen 18u.  Je kan ook vooraf contact opnemen met Marc Beullens.

 

Bestaande leden

Bestaande leden kunnen op het secretariaat een aansluitingsfiche ophalen. De volledig ingevulde fiche breng je ook terug binnen op het secretariaat (openingsuren secretariaat)

Verder dien je je jaarlijkse lidgeld te betalen. Dit lidgeld dient gestort te worden op rekening van DCLA (BE51 0011 8741 2362 - BIC GEBABEBB) met duidelijke vermelding van je naam.

Het lidgeld is verschillend voor jeugdatletenatleten en recreanten.

Enkel voor leden die het lidgeld hebben betaald en ons een volledig ingevulde aansluitings-fiche hebben bezorgd, kunnen wij een nieuwe (jaarlijks te vernieuwen) vergunning aanvragen bij de VAL.  Dit is pas mogelijk vanaf oktober.

Atleten kunnen zo’n 2-tal weken na inschrijving op het secretariaat hun nummer en lidkaart afhalen. De joggers ontvangen hun recreantenkaart en lidkaart via hun jogbegeleider. Jeugdatleten krijgen hun nummer via hun jeugdtrainer of de jeugdcoördinator.

Pas wanneer je nieuwe aansluiting in orde is, ben je ook verzekerd voor het komende seizoen.  Daarom vragen wij alle leden om hun lidmaatschap zeker in orde te brengen tegen 1/11 ! 

Opmerking: Vermeld bij een betaling van het lidgeld voor een heel gezin duidelijk alle namen van het gezin, ook deze waarvoor geen bijdrage moet worden betaald.

Met algemene vragen over de inschrijvingen, waarvoor je op de website geen antwoord vindt, kun je steeds terecht op het secretariaat of via secretaris.dcla@gmail.com.

 

 

 

DCLA Lid worden