Daring Club Leuven Atletiek vzw logo

Daring Club
Leuven Atletiek

Fotoalbums

Bekijk onze uitgebreide galerij.

DaDaDaDa

Dag Dagelijkse Daring Data

Fotoalbums

Bekijk onze uitgebreide galerij.

DaDaDaDa

Dag Dagelijkse Daring Data

Kampioenschappen

Deelname van zo veel mogelijk wedstrijdatleten aan kampioenschappen maakt deel uit van de sportieve doelstellingen van DCLA. Wij moedigen onze atleten aan om elk op hun eigen niveau maximaal deel te nemen aan de provinciale, Vlaamse en Belgische kampioenschappen.

Voor Vlaamse en Belgische kampioenschappen dienen atleten vooraf ingeschreven te worden. Deze inschrijving kan je doen via jou trainer. Jouw trainer bezorgt deze inschrijvingen via Ilse Verlinde aan de VAL. In geval van afwezigheid van jouw trainer kan je ook rechtstreeks aan Ilse Verlinde mailen.

Verlies de uiterste inschrijfdata niet uit het oog! 

  • Zonder bericht of mail ( via jou trainer ) aan Ilse Verlinde, is jouw inschrijving niet in orde!

Gelieve te vermelden:

  • Naam, voornaam
  • Naam, plaats en datum van het kampioenschap
  • Jouw huidig startnummer
  • Jouw beste prestatie van het seizoen in het nummer waarvoor je inschrijft

Meer info over het reglement en de inschrijvingsmodaliteiten voor alle kampioenschappen PC, VAL en KBAB is verkrijgbaar op het secretariaat en via de website van de Vlaamse atletiekliga en ook jou trainer kan zeker helpen.

Let op, indien je ingeschreven bent voor een kampioenschap en door ziekte of een blessure niet kan deelnemen, dan meld je tijdig af (uiterste datum is vermeld op de deelnemerslijst). Na deze datum mail je een doktersbriefje door aan de secretaris. Indien je dit nalaat zal je een boete aangerekend krijgen.

Ilse Verlinde
Ilse Verlinde

Coach cadetten scholieren, Team wedstrijdatletiek
DCLA Kampioenschappen