Daring Club Leuven Atletiek vzw logo

Daring Club
Leuven Atletiek

Fotoalbums

Bekijk onze uitgebreide galerij.

DaDaDaDa

Dag Dagelijkse Daring Data

Fotoalbums

Bekijk onze uitgebreide galerij.

DaDaDaDa

Dag Dagelijkse Daring Data

Onze Infrastructuur

Gebruik van de piste

De stad Leuven stelt aan DCLA en zijn atleten de Gaston Roelandtsarena ter beschikking. De piste is elke avond vanaf 16u en alle weekenddagen beschikbaar voor DCLA atleten samen met hun trainers.

Indien u als trainer met uw atleten uitzonderlijk gebruik wil maken van de piste buiten deze uren moet dit vooraf via het secretariaat aangevraagd en goedgekeurd worden door de stad.

Indien u als niet DCLA lid gebruik wenst te maken van de piste op de uren die voor DCLA beschikbaar zijn kan u dit aanvragen via mail aan het secretariaat.

Indien u als niet lid op weekdagen voor 16u gebruik wenst te maken van de piste dan moet u zelf uw aanvraag richten tot de stad Leuven via mail aan sportbeheer@leuven.be (016 27 24 80)

Tijdens de clubtrainingen kan het bijzonder druk zijn op onze piste en de parking. Daarom zijn er specifieke afspraken nodig die het trainen voor iedereen efficient en veilig maken. Het pistereglement kan hier geraadpleegd worden.

Gebruik indoorinfrastructuur

Tijdens de wintermaanden kunnen wij beschikken over indoorinfrastructuur. Indien u als trainer hiervan gebruik wenst te maken kan u zich wenden tot onze sportief directeur.

DCLA Clubwerking