Daring Club Leuven Atletiek vzw logo

Daring Club
Leuven Atletiek

Fotoalbums

Bekijk onze uitgebreide galerij.

DaDaDaDa

Dag Dagelijkse Daring Data

Fotoalbums

Bekijk onze uitgebreide galerij.

DaDaDaDa

Dag Dagelijkse Daring Data

FAQ

Hoe aansluiten bij DCLA als je een andere dan de Belgische nationaliteit hebt?

Indien je een andere dan de Belgische nationaliteit hebt, verloopt de aansluitingsprocedure voor nieuwe leden enigszins anders.

Wanneer je voor het eerst lid wordt (atleten vanaf cadet en joggers), dien je naast het aansluitingsformulier (gele fiche) ook een “bewijs van woonst” te bezorgen op het secretariaat. Dit kan je krijgen op het gemeentehuis/stadhuis van je woonplaats. Wij kunnen deze aansluiting niet zelf regelen maar moeten jouw documenten doorsturen naar de Vlaamse Atletiekliga.  

De daaropvolgende jaren kunnen we deze aansluiting wel zelf in orde brengen en moet je ook geen bewijs van woonst meer binnenbrengen.

Wat moet ik doen als ik mijn startnummer ben verloren?

Het is niet mogelijk om van je startnummer een duplicaat te krijgen. Als je je nummer kwijt bent, dien je dit op het secretariaat te komen melden. Je betaalt er cash 5 euro en wij vragen een nieuw nummer aan bij de VAL. Een 10-tal dagen later kan je op het secretariaat je nieuwe nummer komen afhalen. Het is echter de bedoeling dat je je nummer een heel seizoen gebruikt. Draag er dus zorg voor!

Om medische redenen niet naar een kampioenschap?

Wanneer je als atleet aan een kampioenschap (provinciaal, Vlaams of Belgisch) wil deelnemen, dien je vooraf door je coach ingeschreven te worden. Indien je na jouw inschrijving om medische redenen (kwetsuur, ziekte,...) niet kan of mag deelnemen aan dit kampioenschap, dien je zo snel mogelijk (dus tijdens de eerste dagen na de wedstrijd) een medisch attest dat je afwezigheid verantwoordt,  te bezorgen aan het secretariaat.  Het secretariaat zal dit attest doorgeven aan het provinciaal comité bij een PK of aan de VAL bij een KvV of BK.

DCLA dient een boete te betalen voor atleten die niet aanwezig zijn op een kampioenschap waarvoor ze zijn ingeschreven. Dat willen we uiteraard vermijden!

DCLA FAQ