Daring Club Leuven Atletiek vzw logo

Daring Club
Leuven Atletiek

Fotoalbums

Bekijk onze uitgebreide galerij.

DaDaDaDa

Dag Dagelijkse Daring Data

Fotoalbums

Bekijk onze uitgebreide galerij.

DaDaDaDa

Dag Dagelijkse Daring Data

wedstrijdatletiek

Goud voor Frederik, brons voor Thomas en Dieter op KVV Indoor

26 januari 2020

Polsstokspringers Frederik Ausloos en Thomas Van Nuffelen behaalden verhoopt goud en brons op het KVV Indoor AC in Gent. Onverhoopt was de bronzen medaille voor Dieter Aerssens over 1500m, zijn eerste eremetaal op dit niveau.

Lees meer

7 mannen en 3 vrouwen vertegenwoordigen DCLA op KVV Indoor AC

23 januari 2020

10 DCLA-ers zijn door de VAL opgenomen in de selectie voor het Kampioenschap van Vlaanderen Indoor dat volgende zondag in Gent plaatsvindt. Speerpunten van de selectie zijn Frederik Ausloos en nieuwkomer Ashinia Miller.

Lees meer

DCLA-successen in de CrossCup van Hannuit

22 januari 2020

Lees meer

Zeven medailles op KVV jeugd. Elie Bacari schiet de hoofdvogel af.

19 januari 2020

Twintig jonge DCLA-ers werden geselecteerd voor het Vlaams kampioenschap indoor in Gent. Het werd voor DCLA een topdag want onze buit mocht er zijn , we behaalden maar liefst zeven medailles. Goud was er voor Elie Bacari in de 60mH en voor Ylio Philtjens in het polsstokspringen. Noor Koekelkoren werd tweede in de 60mH en had dus zilver beet. Derde plaatsen en dus goed voor een bronzen medaille werden veroverd door Arne Vanderborght (kogel), Dai Keita (ver), Elie Bacari (ver) en Gitte Bellemans (polsstok). Heel wat atleten overtroffen zichzelf want we tekenden ook nog eens elf persoonlijke records op.

Lees meer

Uitstekende 10km op de weg van Dennis Laerte in Valencia

12 januari 2020

In Valencia verbeterde Dennis Laerte zijn persoonlijke besttijd over 10km op de weg tot 29'34". Dat is een nieuw DCLA clubrecord en de 20° Belgische prestatie aller tijden.

Lees meer

Vorige maand -