Daring Club Leuven Atletiek vzw logo

Daring Club
Leuven Atletiek

Jeugd

Onze rood-witte jeugdatleten overspoelen zowel veld als zaal: Jodaleu tussenstand

Kessel-Lo, 04 december 2019

Na enkele wedstrijden en voor een korte toetsen- en examenstop maken we een voorlopige balans op van de start van het winterseizoen van onze jeugd (benjamins, pupillen en miniemen).
Elke groepsverplaatsing mochten we meer dan 100 leden het veld in sturen — de DCLA-tent wordt haast te klein voor alle sportzakken! — en op de eigen organisaties trokken nog een pak meer van onze jeugdleden.
De resultaten tot nu toe worden verzameld in een heel voorlopige Jodaleu-stand. Hierin zien we dat meer dan 80% van onze BePuMi's al deelnam aan wedstrijden. Waar de atleten ook eindigen, met zo'n armada aan leden en supporters krijgt iedereen aanmoedigingen en is elke veldloop een leuke activiteit.
Samen wedstrijden doen is niet alleen gezellig, ook de resultaten volgen: 14 verschillende atleten stonden op het podium en boekten samen 7 overwinningen en alle atleten boeken vooruitgang onder het alziend oog van de trainers. We gaan dan ook geen namen citeren, want de resultaten boeken we samen, op training en op wedstrijd. Op de Facebook-pagina kan je meer foto's en korte impressies vinden.
Waar sommige atleten iets meer hunkeren naar de zomer, kunnen ze in de indoormeetings toch hun gading vinden.

De jeugd is dit seizoen goed van start gegaan!
Nu is het tijd voor een focus op de schoolboeken, maar voor de kerstkalkoen duiken we de zaal in voor indoormeeting in Tienen en de eindejaarscorrida vormt de start van een drukke veldloop periode in januari waar we een vervolg kunnen breien aan deze leuke start.

Bijlage: Jodaleu-tussenstand

DCLA jeugd