Daring Club Leuven Atletiek vzw logo

Daring Club
Leuven Atletiek

Jeugd

DCLA Social Distance Jeugdmeeting: de uitslag

In ons kot, 26 april 2020

Zo'n 140 atleten van 5 clubs "in hun kot" registreerde hun deelname aan deze alternatieve wedstrijdvorm.
De jeugd van DCLA wordt iedere week gemotiveerd om te blijven trainen. Een trainingsbundel, ganzenbord, beweegbingo, maar ook een aangepaste "atletiekmeeting" die je kan thuis kan doen. We rekenden op ieders eerlijkheid om de juiste resultaten door te sturen. Zelfs Spike, de jeugdmascotte van de VAL deed mee en stuurde een filmpje door. Go, Spike!

Ook al zijn de resultaten niet perfect te vergelijken, toch mogen ze er allemaal zijn. Heel wat DCLA-ers in de uitslag, maar ook wat broers en zussen van onze jeugdatleten die proeven van atletiek. Naast de eigen atleten ook atleten van RCT, ACKO, ROBA en AVLO.
Proficiat aan alle deelnemende atleten !

De getuigenissen van de meeting zijn terug te vinden in een aparte facebookgroep (als je je club invult op de vraag word je automatisch goedgekeurd en kan je de filmpjes bekijken). Zowel foto's als filmpjes zijn er terug te vinden!
De uitslag vind je hier.

Hiernaast reiken we ook 2 extra prijzen uit: Eentje voor Eppo en Leon voor de mooiste "grondaffiche" en eentje voor Leen voor het mooiste ijsprojectiel. Het zal nog even duren voor de kantine terug open mag, maar dan krijgen zij hun "prijs".
Hopelijk kunnen we binnen afzienbare tijd mekaar terugzien op de piste. In afwachting werkt ook DCLA aan zijn CCP (Corona-Cohabitation-Plan) voor de jeugd.

Blijf trainen, blijf bewegen, hou het gezond en tot binnenkort !!
DCLA jeugd