Daring Club Leuven Atletiek vzw logo

Daring Club
Leuven Atletiek

Recreatieatletiek

Een van de groepen op de winterloop

Winterloop en gezellig samenzijn Joggers/Masters

Kessel-Lo, 24 februari 2018

De naam winterloop had zijn naam ditmaal niet gestolen. Er lag weliswaar geen sneeuw, maar er was wel een snijdende koude wind aanwezig.
Maar de zon was wel van de partij!  Doch, dit was voor een 30-tal leden geen hinderpaal om er een gezapige duurloop van te maken. Het was ook een ideaal moment om terug eens een andere omloop te doen na al de “wintertoeren” en voor onze collega’s uit Halen, Kessel-Lo en omgeving te leren kennen. Terug aangekomen aan “De Elfkamper” stond het  (gekoelde) water klaar.

Na de warme douche was het tijd voor de receptie met onze overheerlijke DCLA champagne of fruitsap en versnaperingen. Ook kwamen één voor één de niet-lopers de groep versterken en kon er lustig op los gekeuveld worden.

Intussen had de traiteur onze kantine mooi aangekleed en stond het buffet al uitnodigend te wachten. Spijtig genoeg was het slechts een buffet voor 60 ingeschrevenen. Nochtans, aan de belangstelling van de bestuursleden lag het niet,  want meer dan de helft was aanwezig om het belang van de Masters en de Joggers te onderschrijven.

De reacties waren unaniem positief over de kwaliteit van het eten en de bediening en ik weet zeker dat diegene die aanwezig waren het zich niet beklaagd hebben.

Na het buffet kreeg iedereen nog een attentie (een balpen waarmee aan de andere zijde een tablet of smartphone kan bediend worden) en nog was het niet gedaan, want als afsluiter was er nog een, zowel voor het oog als voor de smaak, heerlijke ijstaart!  Ieder jaar op rij weten Katrien en Koen ons toch weer te verrassen. Super.

Volgend jaar zal deze Winterloop terug rond dezelfde datum doorgaan, dus hou nu reeds deze periode vrij, zodat we hopelijk volgende keer met een volle kantine kunnen samen zitten.
Marc