Daring Club Leuven Atletiek vzw logo

Daring Club
Leuven Atletiek

Recreatieatletiek

DIGITAL CAMERA

DIGITAL CAMERA

DIGITAL CAMERA

DIGITAL CAMERA

DIGITAL CAMERA

DIGITAL CAMERA

DIGITAL CAMERA

DIGITAL CAMERA

DIGITAL CAMERA

DIGITAL CAMERA

DIGITAL CAMERA

ZooRun Olmense zoo

Olmen, 04 maart 2018

Uitstap naar de Olmense zoo van onze jogafdeling onder een stralend zonnetje
Met slechts 8 personen (waaronder 3 jogbegeleiders en ikzelf) trokken we richting Olmen onder een stralende zon. Ginds aangekomen bleek dat we er niet alleen waren. Deze formule met een vrij vertrek, een omloop in een landelijk afwisselend kader en met een inkom voor de dierentuin aan halve prijs, wat dan nog voor een goed doel wordt geschonken, slaagt zeer goed aan.

Door de gesmolten sneeuw van de dag tevoren lagen sommige paadjes er iets modderiger bij dan de vorige jaren, maar al bij al bleek alles zeer goed beloopbaar. Bram, Barthelemy (beiden groep Jeroen) en Sonja (groep Carine) vertrokken voor de 15km, Michéle, Hubert en zijn begeleider Vic voor de 10km. Carine en ikzelf bleven ter plaatse voor  enkele plaatjes te schieten.

Na een uurtje zagen we Hubert en Vic als eerste terug in de dierentuin, meteen gevolgd door Bram en Berthelemy. Een beetje later volgde dan Michèle en Sonja sloot ons rijtje af. Allen arriveerde ze met een brede glimlach. Aan de aankomst kreeg iedere aangekomene water, Aquarius, sinaasappel en een banaan. Daarna had iedereen nog recht op een goody bag. Na een verkwikkende douche, was het tijd om de innerlijke mens te versterken. Het voordeel van het mooie weer was dat veel deelnemers buiten gingen eten, zodat het in de self-service minder druk was dan de vorige jaren. Intussen was ook de zoon van Michèle aangekomen met haar twee kleinkinderen.

Na het eten vertrokken de meesten nog naar een andere afspraak, maar wij samen met Michéle en haar familie genoten nog van een bezoekje aan de dierentuin en een drankje tot ongeveer half vijf.

Dit alles onder een stralende zon, maar éénmaal we aan de autostrade kwamen op weg naar huis, begon het te regenen (kennelijk bij ons thuis was dit al vroeger het geval), maar we hadden toch een mooie uitstap gehad. Hopelijk kan dit verslagje wat meer recreanten aanzetten om aan onze clubverplaatsingen deel te nemen.
Marc