Daring Club Leuven Atletiek vzw logo

Daring Club
Leuven Atletiek

Jeugd

Maar liefst 45 atleetjes stonden aan de start van het verspringen bij de pupillen jongens (foto Remi)

Maar liefst 45 atleetjes stonden aan de start van het verspringen bij de pupillen jongens (foto Remi)

Jeugd schiet het zomerseizoen op gang

Kessel-Lo, 15 april 2018

Met 119 DCLA-atleetjes van Leuven en Halen waren ze present, ook al waren er nog enkele afzeggingen wegens kwetsuren en vliegtuigen die niet tijdig in ons landje geraakten. De DCLA-atleten kregentegenstand van meer dan 150 atleetjes van 10 andere clubs.
De opwarming was indrukwekkend. Zo'n grote bende bij mekaar vormt een echte rood-witte armada!

Traditiegetrouw begon de meeting met de aflossingen. Voor de trainers en het wedstrijdsecretariaat een drukke bedoening om toch alle ploegen vol te krijgen, maar dat lukte prima. Reeks na reeks werd afgewerkt en heel wat verwonderde atleetjes stonden al te blinken met een onverhoopte medaille.

Vervolgens gingen de loop- en kampnummers van start. Hiervoor kon DCLA rekenen op vele helpende handen, zowel van de ouders van de kinderen als van andere geledingen van de club.

Ook hier zagen we mooie prestaties met talloze persoonlijke records, vele medailles en tevreden jeugdtrainers. De prestaties oplijsten is dan ook bijna onbegonnen werk. (We zijn er toch in geslaagd: hier vind je de hele uitslag).

Waar een trainingshorde, een kogel of speer ontbrak werd dit snel rechtgezet door het terreinteam. Tussendoor waren voorzitters en ex-voorzitters present om de medailles uit te reiken aan de trotse atleetjes en werden alle hamburgers en snoepbrochetten doorgespoeld in de kantine.

Tevreden maar voldaan kon de wedstrijd dan ook op tijd afgesloten worden en kon de meeting in dezelfde gezelligheid afgesloten worden als ze begonnen was.

Voor vele clubs was dit ook de laatste repetitie voor de Beker Van Vlaanderen die volgende week plaatsvindt. Hopelijk kunnen onze pupillen en miniemen dan ook even sterk presteren !!

 
DCLA Jeugd