Daring Club Leuven Atletiek vzw logo

Daring Club
Leuven Atletiek

Jeugd

Gotzis was wat ver voor de jeugd, maar meerkamp in Vilvoorde is prima !

Kessel-Lo, 27 mei 2018

Niet alleen Nafi Thiam deed aan meerkamp vandaag... ook de jeugd van DCLA deed mee aan een 4- of 5-kamp op de wedstrijd in Vilvoorde.
Op een zwoele namiddag gaven onze atleetjes het beste van zichzelf. Het was al even geleden dat er nog een meerkamp op de jeugdkalender gestaan had. Vermits we in een wedstrijdenreeks van 3 weken na mekaar zitten, konden de atleetjes kiezen welke wedstrijden ze graag meededen. Toch was de opkomst van 30 atleetjes prima !

De recente trainingen op hoogspringen toonden hun resultaat, en de horde rood-witten die alsmaar verder in de wedstrijden meegaan, stijgt. Ook op de sprint kwamen solide prestaties, maar dé uitdaging van de namiddag was toch de 600m of de 1000m. Onder de loden zon gaf iedereen het beste van zichzelf, wetende dat een PR er niet inzat.

Onze benjamin Wout Vanderhaegen, die de laatste wedstrijden al grootverzamelaar was in de vierde plaatsen, kwam na een solide namiddag op het podium terecht. Hij had het zelf niet verwacht, en stond uiteraard te blinken van tevredenheid!

Daarnaast waren er nog toptien plaatsen voor Gitte, Yinthe, Phaedra en Dries. (De uitslag van de miniemen jongens ontbreekt nog, maar wordt later aangevuld)
DCLA Jeugd