Daring Club Leuven Atletiek vzw logo

Daring Club
Leuven Atletiek

G-atletiek

Ook onze DCLA G-atleten waren er bij in Wespelaar

Wespelaar, 02 december 2018

Een grijze zondag op de weide in Wespelaar, maar toch kleur bij de start van de jaarlijkse veldloop : 8 rood-witte g-atleten aan de start van de 1ste wedstrijd van de dag.
Ward Nullens startte pijlsnel en legde meteen druk op zijn tegenstanders. Bijna uitgeschoven in een bocht hield hij perfect stand en met drie naderden ze de finish. Ward liep als 2de, werd nog ingehaald door een atleet van Roba, maar kon toch op het nippertje de tweede plaats terugwinnen na een spannende spurt ! Podium dus voor Ward.
Als tweede atleet van Dcla liep Kobe Bruers, op zijn allereerste veldloop ooit naar een schitterende 8ste plaats (Kobe is eerstejaarsminiem), dit smaakt naar meer.
Rik Baeyens (13de), Adrian Michaux (18de) vochten voor wat ze waard waren, Nathan Van Winnendael (22ste), Dokus Stenuit (25ste), Thias Ntab (26ste) en Myrthe De Cuyper (29ste) liepen ook mooi de wedstrijd uit op hun niveau.
Wat vooral mooi is om te zien is de steun en aanmoedigingen van alle ouders en van trainers van alle clubs voor alle atleten. Geweldig.
Catherine