Daring Club Leuven Atletiek vzw logo

Daring Club
Leuven Atletiek

Recreatieatletiek

“Winter”loop en Master-Joggersfeest

23 februari 2019

De Winterloop dit jaar kan bekroond worden als Lenteloop! De temperatuur bedroeg 14° in een aangenaam stralend zonnetje. De 31 deelnemers hadden er alvast heel veel zin in. De lopers voor de  langste afstand vertrokken eerst, gevolgd door 3 groepen met aflopend aantal km’s. Het was leuk om over de loopgroepen heen samen met anderen te lopen en te kletsen onderweg. En ook ongekende loopwegjes werden met veel lof onthaald. Een dikke pluim voor de begeleiders!  

De voorziene timing was perfect, want een half uurtje voor het aperitief kwamen alle groepen toe.  Ze hadden dus nog tijd om het broodnodige flesje water te nuttigen, te stretchen en een aangenaam “doucheke” te nemen.

Intussen kwamen ook de deelnemers toe die enkel voor het feestelijk buffet kwamen en al vlug liep de ruimte voor het aperitief goed vol en kon er naar hartenlust over de groepen heen bijgepraat worden: afspraken voor de spaghetti vrijdagen, trainingsplannen, loopdoelen, vakanties, enz.     

Klokslag 19u00 nodigde onderstaande iedereen uit om plaats te nemen aan de tafels voor het buffet.

Niemand ging met honger naar huis want er was meer dan voldoende voorzien zowel van het kaasbuffet als van het Breugheliaans buffet. Ook had de club ruimschoots gevarieerde dranken klaargezet, waarvoor een welgemeende “dank-je-wel”.

Alvorens we aan het dessert begonnen verdeelde de coach van de masters vrouwen en ikzelf een cadeautje: dit jaar een drinkbus met een diepvriesstaaf, klaar voor tal van warme looptrainingen...

Het dessert was, zoals ieder jaar, weer een lust voor het oog. Een ijstaart gemaakt door Koen en Katrien Mannaerts (De Broodjesbar), dit jaar met speculoos en straciatella smaak gedecoreerd met knapperige Delacre koekjes.  De ijstaart was niet alleen mooi om te zien maar ook heel lekker want er bleef helemaal niets van over.

Bij het buitengaan mocht iedereen nog een fles Hoegaarden (75cl), een doos truffels en voor de geïnteresseerden een boekje van Go Running (kalender stratenlopen) meenemen.

Bedankt voor alle positieve commentaren en vooral voor de heel gezellige sfeer.

Jogcoach,
Marc