Daring Club Leuven Atletiek vzw logo

Daring Club
Leuven Atletiek

Jeugd

PK Meerkamp voor de jeugd: schitterende prestaties!

Kessel-Lo, 27 mei 2019

Het PK meerkamp startte onder een druilerig regenbuitje, maar na regen komt zonneschijn. Zowel letterlijk als figuurlijk, met 2 bronzen medailles en 24 nieuwe noteringen in de DCLA top 50 aller tijden!
Het PK meerkamp ging van start in de regen, maar een half uurtje later stond onze grote bende atleten van Leuven en Halen al in een stralend zonnetje paraat om hun beste beentje voor te zetten.
Bij de miniemen jongens hadden we vooral eerstejaars atleten, maar in de andere categorieën was DCLA wel in de voorste gelederen paraat.
Na een (zeker voor de meisjes) zéér lange namiddag kon DCLA afsluiten met 2 podiumplaatsen: brons voor zowel Jannes Arnout (BEN) als Lena Hombroux (PUP), zodat de buit mooi verdeeld werd tussen Halen en Leuven.
Niet dat de andere prestaties niet het vermelden waard zijn! Zo zagen we maar liefst 24 nieuwe noteringen in de DCLA top 50 aller tijden, en dat verdeeld over alle disciplines en over vele atleten. We willen dat onze jeugd aan alle disciplines deelneemt en het is goed om vast te stellen dat dit ook zijn vruchten afwerpt. De 6 aanwezige trainers van Halen en Leuven gingen dan ook van discipline naar discipline om de atleten zo goed mogelijk te begeleiden.
DCLA Jeugd