Daring Club Leuven Atletiek vzw logo

Daring Club
Leuven Atletiek

Jeugd

Jeugdindoormeeting: meer dan geslaagd.

Leuven, 25 november 2017

De jeugdindoormeeting ging voor het eerst door in 2 hallen van Sportkot van de KULeuven. We mochten 187 atleetjes uit 14 verschillende clubs ontvangen
Sommige routiniers gingen op zoek naar PR's en overwinningen terwijl het voor anderen de eerste kennismaking was met competitive-atletiek.
Onder de atleetjes viel vooral de prestatie van miniem Dai Keita op die 4 keer eerste werd. Of het nu kogelstoten, verspringen, sprint of hoogspringen was, hij gaf zijn collega's het nakijken. Benjamin Merlijn Verhulst deed bijna even goed met overwinningen in het hoogspringen, kogelstoten en 30m sprint. Pupil Phaedra Dirix moest in het hoogspringen haar eerste plaats delen, maar in het verspringen was ze duidelijk de beste van de dag. Dit waren maar enkele prestaties die in het oog sprongen, maar trainers Els, An, Evelien, Christiaan, Hannah, Griet en Lies gaven de atleetjes veel tips en tricks om hetgeen ze op training geleerd hebben in de praktijk te brengen. Ze hadden er werk aan want er waren maar liefst 111 DCLA-atleetjes present.
Zo werden meer dan 600 prestaties op 3.5u geleverd en ondanks de 50 extra deelnemers tov vorig jaar, kon iedereen toch op tijd naar huis.

Daarnaast zijn we zeer gelukkig dat we tientallen ouders, trainers en DCLA-bestuursleden mogen bedanken. De ploeg stond klaar om 11u om de zaal klaar te zetten en dankzij de helpende handen was er steeds genoeg hulp bij de standen en opruimen. Bij het opruimen werd ook een record gebroken. Een kwartiertje na de laatste proef waren de zalen opgeruimd en kon het secretariaat (thnx Anja, Hilde, Karin en Stephanie) van de wedstrijd als laatste de deuren sluiten. Een grote dankjewel van het jeugdteam !!
Johan