Daring Club Leuven Atletiek vzw logo

Daring Club
Leuven Atletiek

Jeugd

Meer dan 170 jeugdatleten op de indoormeeting

Kessel-Lo, 11 november 2019

Meer dan 170 atleten tekenden present op de indoormeeting van DCLA. Hierbij 126 atleten van onze eigen jeugd die een mooie strijd mocht leveren met de jeugd van ROBA en RCT; traditiegetrouw zakten ook enkele atleten van wat verder af. Gentse, Herentalse of Molse atleten waren even goed welkom.
Er waren mooie en spannende competities met heel wat mooie prestaties. Tijdens het hoogspringen bij de pupillen maakten onze Lou, Merlijn en Jannes het wel heel spannend, maar Wout kon uiteindelijk toch met 1m27 de overwinning wegkapen. De heroptredende Victor spoelde een kwakkelseizoen met een vervelende blessure door met een mooie overwinning in het hoogspringen bij de miniemen. Merlijn (vorig jaar lang geblesseerd) spoelde zijn 4de plaats in het hoogspringen door met een overwinning in het verspringen. De leuke verrassingen (zoals een eerste podiumplaats voor Joni) en de PR's waren niet te tellen. Het is fijn te zien dat onze jeugdatleten vooruitgang boeken; de trainingen werpen hun vruchten af! Ook onze nieuwe jeugdleden konden proeven van een wedstrijd waardoor de trainingen net wat meer focus krijgen.

Op en rond het terrein was er een leuke sfeer met heel wat ouders die hun hulp aanboden bij de proeven en het opruimen achteraf. Fijn om onze ex-jeugd of onze geblesseerden een handje te zien toesteken bij de vele taken. Organisatoren Johan De Haes en David Bruyninckx kunnen tevreden terugkijken op hun eerste jeugdmeeting als organisator.

Foto's van onze fotografen zijn beschikbaar via Facebook en deze pagina

De uitslagen kan je hier napluizen.

PS: Er zijn nog spikes maat 34 blijven liggen. De eigenaars kunnen zich melden bij de jeugdcoordinator van DCLA.

DCLA Jeugd