Daring Club Leuven Atletiek vzw logo

Daring Club
Leuven Atletiek

Jeugd

5 Podiumplaatsen voor de jeugd die op eigen beweging naar Tienen trok

Tienen, 17 februari 2020

Geen clubverplaatsingen het voorbije weekend, maar dat hield een aantal jeugdatleten niet tegen om als voorbereiding op de zomer een indoormeeting mee te pikken!
Jannes Arnout kaapte als eerstejaarspupil 2 keer de oppergaai weg: in hoogspringen en kogelstoten. De overgang naar de zwaardere kogel begint te wat beter te lopen, maar op deze worpen zat nog wat marge om te verbeteren. Toch is dit goed voor een 5de plaats in de ranglijsten allertijden bij de pupillen!

Bij de jongsten was er een allereerste podiumplaats voor Liene Smolders in het kogelstoten.

Louis Coeckelberghs scherpte zijn hoogspring-PR nog maar eens aan tot 1m32 en waar Tristan De Pauw in het kogelstoten net naast het podium viel, was het in het hoogspringen wel raak met een mooie derde plaats.

Daarnaast zetten ook Kaat Verlinden, Nore Arnout, Dries Klykens, Sibe Vanbergen (DCLA Halen), Tijs Vanhellemont, en Lotte Smolders hun beste beentje voor met her en der een mooi PR.

Bij de andere categoriën kwamen Charlotte Van Langenacker (1e plaats; kogel; SCH; 13m54), Heleen Verstreken (1e plaats; hoog; AC; 1m66), Ruben Goossens (6e plaats; kogel; CAD) en Philippe Hiroux (2e plaats; polsstok; AC; 3m53) in actie.

Alle uitslagen vind je op: https://rctatletiek.be/wp-content/uploads/2020/02/Uitslag-indoormeeting-20200215.pdf

DCLA Jeugd