Daring Club Leuven Atletiek vzw logo

Daring Club
Leuven Atletiek

varia

UPDATE COVID-19 VIRUS

Kessel-Lo, 29 maart 2020

Beste DCLA-atleten, ouders, sympathisanten,

De COVID-19 crisis heeft ons allemaal in snelheid gepakt. Geen jeugdmeeting, geen PK, geen interclubs, geen trainingen, … , dat is uiteraard jammer maar al dit vervalt in het niets tegenover alle inspanningen die onze zorgverleners elke dag leveren om de zieken te helpen en de crisis behapbaar te maken. Alle respect daarvoor. Ik zou dus willen oproepen om deze mensen verder te steunen in de volgende moeilijke weken. We moeten trots zijn dat deze mensen er elke dag staan en we hopen dat we dit virus binnen aanzienbare tijd onder controle krijgen, al zal dit wellicht nog een tijdje duren.
Wat betreft de trainingen was de oorspronkelijke horizon 31 maart. Ik hoop (en ik ben daar vast van overtuigd) dat jullie het er allemaal over eens zijn dat we dit moeten verlengen. De stad Leuven heeft alvast de sluiting van de sportaccommodatie verlengd tot het einde van de Paasvakantie.
We gaan zien met de Raad van Bestuur hoe we in de volgende maanden de opstart van de trainingen terug geleidelijk kunnen gaan organiseren. Dat laatste is geen evident feit. We kunnen onmogelijk op een bepaald moment zeggen dat we terug naar ‘business as usual’ kunnen gaan.
Ik hoop dat jullie deze site in het oog blijven houden en ik hoop van ganser harte dat jullie gezond zijn en gezond zullen blijven! Ons jeugdteam zal verdere trainingen doorgeven.
Blijf bewegen, maar op een veilige manier!

Gezonde groet,
Peter
Voorzitter DCLA