Daring Club Leuven Atletiek vzw logo

Daring Club
Leuven Atletiek

Varia

Licht aan de horizon

Kessel-Lo, 02 mei 2020

Beste DCLA’ers,

De Corona-crisis houdt ons nu al een paar maanden in een stevige greep, maar de eerste lichtpuntjes beginnen zich af te tekenen aan de einder. Voor een heropstart van de clubwerking is het nog te vroeg, daarvoor wachten we op verder advies van onze federatie en overheid wat wellicht nog enkele weken zal duren.
Wel is het zo dat vanaf maandag er terug een beperkte activiteit op de piste mogelijk zal zijn. De disciplinetrainers hebben bericht gekregen dat ze - in beperkte mate, met de nodige veiligheidsmaatregelen en na overleg met de technisch directeur die instaat voor de reservering van de tijdslots - stilaan terug een werking kunnen opstarten. Dit zal uiteraard nog niet in grote groepen gebeuren maar in beperkte, vaste groepjes van 3 personen, mits de goedkeuring van het gereserveerde tijdslot.
Er is momenteel nog geen sprake van het gebruik van de krachtzaal, kantine en sanitair en ook de vrije toegang tot de piste is nog steeds niet toegestaan.
Ook onze jeugdwerking, de recreatieve werking en de G-werking zullen dus nog even geduld moeten oefenen.
Dit is uiteraard jammer en we hadden dit ook liever anders gezien maar we moeten de ons opgelegde randvoorwaarden respecteren.
We kijken met zijn allen uit om onze activiteiten binnenkort terug aan te zwengelen en ik hoop dat jullie jullie in de tussentijd gezond kunnen bezighouden.

Met gezonde groeten,
Peter Van Puyvelde
Voorzitter