Daring Club Leuven Atletiek vzw logo

Daring Club
Leuven Atletiek

Varia

Corona update : Er is perspectief

Kessel-Lo, 14 mei 2020

Beste DCLA’ers,

De veiligheidsraad heeft op 13 mei de Corona-maatregelen weer een beetje versoepeld. Dit betekent echter niet dat we holderdebolder nu terug naar onze vroegere situatie zullen evolueren.
DCLA heeft ervoor gekozen een graduele aanpak te voorzien. Sommige atleten van de disciplinegroepen zijn sinds vorige week terug opgestart in kleine, vaste groepen en op tijdslots die in samenspraak met mij en de technisch directeur gereserveerd kunnen worden. Deze capaciteit zal vanaf volgende week stilaan uitgebreid worden, dit telkens met een maximale bezetting in het achterhoofd.
Voor de jeugdwerking is het plan zo goed als klaar en zullen we binnenkort verder communiceren zodat ook die werking druppelsgewijs zal kunnen opstarten, dat zal alleen nog niet voor volgende week zijn. Ook hier zullen we ons moeten houden aan de voorschriften van de stad Leuven en de aanbevelingen van de veiligheidsraad.
De recreantenwerking zal binnenkort ook terug in kleine groepen opgestart worden, daar heeft coach Marc ook reeds concrete afspraken over gemaakt.
De kleedkamers en de kantine blijven voorlopig nog dicht. Ook de tribune is afgesloten, het domein van de piste is enkel toegankelijk voor actieve atleten en trainers.
Er is dus perspectief, en dat doet alvast al een beetje deugd. Hou jullie alvast gezond!

Beste groet,
Peter Van Puyvelde
Voorzitter DCLA