Daring Club Leuven Atletiek vzw logo

Daring Club
Leuven Atletiek

Personalia

In Memoriam Gery Rodiers

Jeugdtrainer Gery Rodiers (DCLA Halen) overleden

Halen, 07 december 2020

DCLA-jeugdtrainer Gery Rodiers is op zaterdag 5 december op 44-jarige leeftijd overleden na een langdurige strijd tegen een slepende ziekte. Bestuurders, trainers en atleten van DCLA Leuven bieden hun medeleven aan aan de echtgenote en de 3 kinderen van Gery, aan zijn familie en vrienden en aan alle leden van DCLA Halen.
Sinds 2015 was Gery een erg gewaardeerd jeugdtrainer bij DCLA Halen. Elke dinsdag en donderdag stond hij met volle overgave paraat om training te geven aan de jeugdatleten van DCLA Halen. Ook bij veldlopen en baanwedstrijden was Gery vaak van de partij om de jeugdatleten op een positieve manier te coachen en te begeleiden.

Veel jonge atleten van DCLA Halen hebben Gery goed gekend en hebben bij hem hun eerste stappen in de atletiek gezet. Gery was niet alleen een uitstekende jeugdtrainer, hij was ook een echte kindervriend. De collega trainers en de bestuurders van DCLA Halen verliezen aan Gery een heel fijne collega en vriend. Zij zullen Gery nooit vergeten.

Blijken van medeleven kunnen via deze link worden overgemaakt aan de familie : https://hansenbvba.be/overlijdens/ Omwille van de geldende coronamaatregelen zal de uitvaart op vrijdag 11 december in beperkte kring plaatsvinden.
Rik Donders / Ivo