Daring Club Leuven Atletiek vzw logo

Daring Club
Leuven Atletiek

11 korte vragen aan

Elien Vekemans

21 februari 2021

Elf korte Vragen Aan …

- Wie ben je? Ik ben Elien Vekemans, polsstokspringster bij DCLA.

- Hoe lang ben je al lid van DCLA? Ik startte als cadet, dit is dus mijn zevende jaar bij de club.

- Wat is je strafste sportieve prestatie? Persoonlijk vind ik mijn bronzen medaille op het Europees Kampioenschap (u20) het strafste. Het is altijd leuk om deel te nemen aan internationale wedstrijden, een medaille halen was een topervaring.

- Heb je een sportief doel voor 2021? Welk? Mijn doel voor 2021 is zeker mijn record verbreken en ik wil ook technisch nog wat vooruitgang maken.

- Voor welke sport zou je kiezen als atletiek niet bestond? Goede vraag, ik heb altijd individuele sporten gedaan, misschien probeer ik na mijn carrière wel een groepssport.

- Zou je een goede trainer zijn? Ik hou ervan om mensen te helpen, maar het is ook zo dat ik meer een luisteraar ben dan een prater.

- Hoe vaak ga je plassen voor een wedstrijd? Meestal 2 of 3 keer.

- Welke wedstrijd zou je graag eens winnen? Ik zou graag eens deelnemen aan de Olympische Spelen, daar winnen is misschien wat hoog gegrepen, maar je weet maar nooit!

- Vind je het belangrijk dat je sokken bij je T-shirt passen? Niet echt, meestal hou ik het bij witte of zwarte sokken, en die passen bij alles.

- Wat doe je absoluut niet graag tijdens een training?  Er is niet echt iets waar ik tegenop zie, maar krachttrainingen doe ik het minst graag.

- Zit je op Strava? Nee, nog niet. Misschien dat ik ooit een account aanmaak, maar ik ben geen fan van joggen, daarvoor zal ik het dus niet gebruiken.