Daring Club Leuven Atletiek vzw logo

Daring Club
Leuven Atletiek

wedstrijdatletiek

Frederik, Thomas, Elien en Ilya op Urban Memorial

Antwerpen - Brussel, 30 augustus 2018

Op 25/8 (polsstok te Antwerpen) en 30/8 (kogelstoten te Brussel) vonden wedstrijden van de Urban Memorial plaats. Met Urban Memorials probeert men de atletiek naar de mensen (lees drukbezochte interessante plaatsen) te brengen en die formule kunnen de deelnemers en toeschouwers alleen maar toejuichen.  Het publiek kan van dichtbij de wedstrijd volgen en de kampers voelen zich gesteund door een talrijk opgekomen publiek.

DCLA / de polsstokgroep van Steven was hier trouwens één van de voortrekkers met hun polsstokwedstrijd op de Leuvense Oude Markt tijdens de Leuvense Tofsportnacht, maar helaas viel deze datum dit jaar samen met de Antwerpse Urban Memorial wedstrijd zodat de Oude Markt dit jaar van polsstokspektakel verstoken bleef.

 

Op een drijvend plateau op de Schelde voor het MAS kwamen op 25/8 onze polsstokkers in actie.  Frederik Ausloos bewees nogmaals zijn goede vorm en progressie tijdens dit zomerseizoen door over 5m20 te wippen. Thomas Van Nuffelen realiseerde 4m61.  Elien Velemans overschreed  4m03, hoogtes boven de 4m worden een routineklus voor Elien als de omstandigheden meezitten.

 

Op  30/8 mocht Ilya Defrère kogelstoten op de Brusselse Grote Markt. Hij kwam er tot 15m96.
Herman