Daring Club Leuven Atletiek vzw logo

Daring Club
Leuven Atletiek

wedstrijdatletiek

Dit weekend Belgisch Kampioenschap Cadetten en Scholieren op DCLA

Kessel-Lo, 05 september 2018

Op 8 en 9 september organiseert DCLA samen met de KBAB het Belgisch Kampioenschap Cadetten en Scholieren evenals het Belgisch Kampioenschap estafetten voor Junioren.
Dit is zonder enige twijfel de belangrijkste wedstrijd van het jaar voor atleten van deze leeftijdscategorie.

Wij verwachten niet alleen meer dan 1000 atleten maar minstens evenveel toeschouwers. Dit zal ongetwijfeld voor velen leiden naar een zoektocht naar een parkeerplaats in de omgeving van het Gaston Roelants atletiekarena. Wij raden dan ook zoveel mogelijk aan te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer te komen. Zij die toch niet zonder auto kunnen maken best gebruik van de parking aan de achterkant van het station in Leuven (ingang via de IJzerenwegstraat of via Spoordijk). Voor 5.09€ kan je daar de hele dag parkeren. En dit is slechts 10 min te voet tot aan de atletiekarena. Doen dus.

Ook vermelden dat vele straten in de omgeving van het stadion binnen de Blauwe zone liggen. De parkeeschijf is er dan ook verplicht op zaterdag.

Meer info mbt de parkeermogelijkheden in Leuven vind je hier.

Even aan herinneren dat kinderen onder de 12 jaar gratis binnen mogen. Dit geldt eveneens voor leden van DCLA op vertoon van de lidkaart.

De resultaten kan je live volgen op

Wij wensen iedereen een succesvol atletiekweekend.
Eric