Daring Club Leuven Atletiek vzw logo

Daring Club
Leuven Atletiek

Wedstrijdatletiek

Jonathan, Elie, Arno en Thiel behalen brons op de 4x100m

Brons voor ons cadettenteam 4x100m op BK estafetten

Andenne, 16 september 2018

De arena aan de Maas was op zondag de place-to-be voor de Belgische aflossingskampioenschappen. Amper twee DCLA-viertallen deden de verplaatsing naar Andenne. Maar hun prestatie mocht er best wezen.
Onze cadetten jongens Jonathan Van Impe, Elie Bacarie, Arno De Kuyper en Thiel Sodji speelden het 's morgens klaar om zich bij de beste zes ploegen te scharen. Een paar uurtjes later waren ze helemaal paraat voor hun finale van de 4x100m. Ze presteerden uitermate sterk en mede dankzij hun gave wissels mochten ze samen met de Brusselse club RCB en de Oost-Vlamingen van Oudenaarde het podium op. Een mooie beloning voor de jongens !
Onze scholieren jongens waagden zich aan de 4x800m. Onze 3000m-kampioenen gingen vandaag voor de kortere dubbele ronde. Dries Leën, Wout Debroyer, Siemen Geris en Kobe Hermans streden samen met dertien ploegen voor de medailles. De drie eerste ploegen waren te sterk voor ons team maar ze konden moedig meestrijden voor de ereplaatsen. Het kwartet eindigde schitterend vijfde.
Ilse