Daring Club Leuven Atletiek vzw logo

Daring Club
Leuven Atletiek

Varia

Online inschrijvingen atletiekjaar 2018-2019

Kessel-Lo, 23 september 2018

Actieve leden - check uw email
Zoals reeds aangekondigd kan er dit seizoen enkel nog online worden ingeschreven. Alle bestaande leden zullen via email uitgenodigd worden om zich in te schrijven via een toegevoegd link. Door het gebruiken van deze link komt u op een pagina waar alle gegevens die bij ons gekend zijn reeds zijn ingevuld. Mogen wij u vragen deze goed te controleren en de ontbrekende gegevens aan te vullen.

Vervolgens dient u uw lidgeld te betalen. Het basislidgeld voor een recreant bedraagt €115 en voor een atleet €200. Indien u zorgt dat wij uw lidgeld ontvangen vóór 15/10 mag u €10 korting in rekening brengen. Atleten die minstens aan 6 wedstrijden hebben deelgenomen gedurende het voorbije seizoen hebben ook recht op een extra korting van €30.

De gezinskortingen die de voorbije jaren geldig waren blijven ook voor het komende seizoen van toepassing. Om dit te kunnen controleren vragen wij om bij alle inschrijvingen van het gezin eenzelfde naam te vermelden in het vak “hoofdgezinslid” en het aantal gezinsleden te vermelden.

Indien u toch geen email zou ontvangen kunt u gebruik maken van de algemene link die beschikbaar zal zijn/blijven op de website (lid worden).
Karin B