Daring Club Leuven Atletiek vzw logo

Daring Club
Leuven Atletiek

Fotoalbums

Bekijk onze uitgebreide galerij.

DaDaDaDa

Dag Dagelijkse Daring Data

Fotoalbums

Bekijk onze uitgebreide galerij.

DaDaDaDa

Dag Dagelijkse Daring Data

Feestjaar - 75 jaar DCLA

Dit jaar wordt onze club 75 jaar. En dat zal passend gevierd worden.

Onze Meeting voor Mon die plaats vindt op 19 augustus zal in een speciaal kleedje gestopt worden. Bij deze gelegenheid wordt onze vernieuwde piste officieel ingehuldigd.

Tijdens het laatste weekend van augustus wordt er een heus feestweekend georganiseerd.  Noteer dit dus alvast met stip in uw agenda!

We starten het feestweekend op onze gloednieuwe piste op vrijdagavond 25 augustus met een open avondmeeting. Zaterdag 26 augustus gaan we verder in de Leuvense binnenstad met het Leuvense Polstokgala.

Zondagvoormiddag 27 augustus is het dan de beurt aan onze joggers en atleten om deel te nemen aan de Halense Zilverhelmen Run

En zondagnamiddag 27 augustus sluiten we het weekend af met een heus familiefeest dat zal plaatsvinden in onze Gaston Roelants Atletiek Arena.

Tijdens het familiefeest serveert DCLA een middag vol sportieve avonturen.

Het wordt een actieve en amusante reis door de tijd, met tal van doe-dingen voor elke leeftijd:

sta op een wandelende A, neem deel aan een run vol hindernissen, waag je kans op een touwenparcours, bouw een raket, schiet vanop een liggende wip, test jou rijvaardigheid in een rolstoel, speel bubblebal, …

Tijdens een fototentoonstelling zal de geschiedenis van onze club belicht worden. Deze tentoonstelling bevat een bloemlezing van de hoogtepunten van onze hele geschiedenis met speciale aandacht voor onze kampioenen van de laatste 25 jaar.

Je kan natuurlijk ook altijd supporteren op de tribune, bijpraten met oude bekenden, even op krachten komen in de Elfkamper.

Deze feestelijke namiddag activiteiten worden u gratis aangeboden door de club.

De dag wordt afgesloten met een gezellige BBQ. Hiervoor vragen wij een milde bijdrage. Wat serveren we jou hiervoor: een kwalitatief hoogstaande BBQ met 9 stukjes vlees of een vegetarische variant en een uitgebreide keuze aan groenten en slaatjes, gevolgd door een dessertje.

De inschrijvingen voor de BBQ werden afgesloten. Natuurlijk bent u nog altijd welkom om een kijkje te samen met ons de reis door de tijd te maken in de loop van de namiddag.

Ken je nog (oud-)leden die er graag bij zijn, aarzel dan niet deze link door te sturen zodat ook zij mee komen genieten. Je inschrijving voor de BBQ wordt bevestigd door overschrijving op rekeningnummer BE96 001704717305 met vermelding van je naam.

Tijdens het hele jaar kan er in onze kantine geproefd worden van onze 'Daringse Witte' een speciaal feestbier dat gebrouwen werd ter gelegenheid van dit feestjaar. Daarnaast is er in de kantine ook een speciale DCLA-champagne te koop.

75 jaar DCLA