Daring Club Leuven Atletiek vzw logo

Daring Club
Leuven Atletiek

Fotoalbums

Bekijk onze uitgebreide galerij.

DaDaDaDa

Dag Dagelijkse Daring Data

Fotoalbums

Bekijk onze uitgebreide galerij.

DaDaDaDa

Dag Dagelijkse Daring Data

En ook Elien Vekemans springt een nieuw Belgische record polsstok

31 januari 2020

Het is blijkbaar erg besmettelijk. Neen, niet de coronavirus maar de drang om records te verbeteren.

Na Ben Broeders eerder deze week heeft nu ook Elien Vekemans een nieuw Belgisch indoor record polsstokspringen op haar naam geschreven bij de junioren dames met een sprong van 4.17m. 

Lees meer

Nieuw Belgisch record voor Ben Broeders

29 januari 2020

Nadat hij vorig jaar het Belgisch record polsstokspringen outdoor al had verbeterd, heeft Ben Broeders op een indoormeeting in het Duitse Cottbus het Belgisch indoorrecord polsstokspringen op een duizelingwekkende 5m75 gebracht.

Lees meer

Floor, dochtertje voor Maaike Neefs

28 januari 2020

Lees meer

Goud voor Frederik, brons voor Thomas en Dieter op KVV Indoor

26 januari 2020

Polsstokspringers Frederik Ausloos en Thomas Van Nuffelen behaalden verhoopt goud en brons op het KVV Indoor AC in Gent. Onverhoopt was de bronzen medaille voor Dieter Aerssens over 1500m, zijn eerste eremetaal op dit niveau.

Lees meer

7 mannen en 3 vrouwen vertegenwoordigen DCLA op KVV Indoor AC

23 januari 2020

10 DCLA-ers zijn door de VAL opgenomen in de selectie voor het Kampioenschap van Vlaanderen Indoor dat volgende zondag in Gent plaatsvindt. Speerpunten van de selectie zijn Frederik Ausloos en nieuwkomer Ashinia Miller.

Lees meer

DCLA-successen in de CrossCup van Hannuit

22 januari 2020

Lees meer

Zeven medailles op KVV jeugd. Elie Bacari schiet de hoofdvogel af.

19 januari 2020

Twintig jonge DCLA-ers werden geselecteerd voor het Vlaams kampioenschap indoor in Gent. Het werd voor DCLA een topdag want onze buit mocht er zijn , we behaalden maar liefst zeven medailles. Goud was er voor Elie Bacari in de 60mH en voor Ylio Philtjens in het polsstokspringen. Noor Koekelkoren werd tweede in de 60mH en had dus zilver beet. Derde plaatsen en dus goed voor een bronzen medaille werden veroverd door Arne Vanderborght (kogel), Dai Keita (ver), Elie Bacari (ver) en Gitte Bellemans (polsstok). Heel wat atleten overtroffen zichzelf want we tekenden ook nog eens elf persoonlijke records op.

Lees meer

Sari is provinciaal kampioen || DCLA-miniemen kleuren het PK veldlopen

12 januari 2020

Wat begon met een mooi winterzonnetje in Leuven, sloeg in Gooik al snel om. Een snijdende wind, wat regenvlagen en een parcours dat voor de machtscrossers gemaakt is. Afwisselend op en neer, stukken zompig weiland, bochtig en toch een snelle finish. Enkele jongeren glimlachten, anderen keken eerder bevreesd. Toch kwam er weer een hele grote bende van meer dan 70 jonge DCLA-ers gemotiveerd aan de start. Wat betreft het aantal deelnemers bij de jeugd moesten we enkel de thuisploeg laten voorgaan.

Lees meer

Uitstekende 10km op de weg van Dennis Laerte in Valencia

12 januari 2020

In Valencia verbeterde Dennis Laerte zijn persoonlijke besttijd over 10km op de weg tot 29'34". Dat is een nieuw DCLA clubrecord en de 20° Belgische prestatie aller tijden.

Lees meer

Overlijden Marcel Vandenberghe

10 januari 2020

Lees meer

Nieuwjaarsreceptie 2020

07 januari 2020

Lees meer

Succesvolle DCLA-ers in Hulshout

05 januari 2020

Lees meer

Vorige maand - Volgende maand