Daring Club Leuven Atletiek vzw logo

Daring Club
Leuven Atletiek

Nieuws

75 jaar DCLA

Kessel-Lo, 16 augustus 2017

Check-in volgende zondag voor een amusante en sportieve reis door de tijd! Zorg dat je erbij bent.
Op zondag 27 augustus serveert DCLA een middag vol sportieve avonturen.
Het wordt een actieve en amusante reis door de tijd, met tal van doe-dingen voor elke leeftijd:

sta op een wandelende A, neem deel aan een run vol hindernissen, waag je kans op een touwenparcours, bouw een raket, schiet vanop een liggende wip, test jou rijvaardigheid in een rolstoel, speel bubblebal, …

Tijdens een fototentoonstelling zal de geschiedenis van onze club belicht worden. Deze tentoonstelling bevat een bloemlezing van de hoogtepunten van onze hele geschiedenis met speciale aandacht voor onze kampioenen van de laatste 25 jaar.

Je kan natuurlijk ook altijd supporteren op de tribune, bijpraten met oude bekenden, even op krachten komen in de Elfkamper.

Deze feestelijke namiddag activiteiten worden u gratis aangeboden door de club.

De dag wordt afgesloten met een gezellige BBQ. Hiervoor vragen wij een milde bijdrage. Wat serveren we jou hiervoor: kwalitatief hoogstaande BBQ met 9 stukjes vlees of een vegetarische variant en een uitgebreide keuze aan groenten en slaatjes, gevolgd door een dessertje.

Om praktische redenen vragen wij iedereen om zo snel mogelijk zijn aanwezigheid te bevestigen. De inschrijvingsdatum voor de BBQ werd verlengd tot 20 augustus. 


De inschrijvingen voor de BBQ werden afgesloten. Nog niet ingeschreven, natuurlijk ben je van harte welkom om de hele namiddag samen met ons een sportieve reis door de tijd te maken.


Ken je (oud-)leden die ook graag meevieren, aarzel niet om ook hen deze link door te sturen!Meer informatie over het feestweekend kan je vinden op onze overzichtspagina rond het 75 jarig bestaan.
Stefan B.