Daring Club Leuven Atletiek vzw logo

Daring Club
Leuven Atletiek

Fotoalbums

Bekijk onze uitgebreide galerij.

DaDaDaDa

Dag Dagelijkse Daring Data

Fotoalbums

Bekijk onze uitgebreide galerij.

DaDaDaDa

Dag Dagelijkse Daring Data

3 x goud, 3 x zilver en 2 x brons op KVV

30 mei 2019

DCLA behaalde op het Kampioenschap van Vlaanderen 3 gouden, 3 zilveren en 2 bronzen medailles. Die grote medaille-oogst werd aangevuld met nog eens 7 top 8 plaatsen. Andreas Vranken, Ben Broeders en Elien Vekemans bezorgden DCLA Vlaamse titels.

Lees meer

Handvol titel- en medaillekandidaten op KVV

28 mei 2019

13 mannen en 7 vrouwen van DCLA zijn geselecteerd voor deelname aan het Kampioenschap van Vlaanderen dat op 30 mei in Heusden-Zolder plaatsvindt. Onder hen zijn er een flink aantal die kans maken op goud, zilver en brons.

Lees meer

PK Meerkamp voor de jeugd: schitterende prestaties!

27 mei 2019

Het PK meerkamp startte onder een druilerig regenbuitje, maar na regen komt zonneschijn. Zowel letterlijk als figuurlijk, met 2 bronzen medailles en 24 nieuwe noteringen in de DCLA top 50 aller tijden!

Lees meer

Titels en medailles op het BK berglopen - correctie

26 mei 2019

Niet alleen in Oordegem werd er zaterdag gelopen. In Malmedy werd zoals de traditie het wilt, het Belgisch Kampioenschap berglopen georganiseerd. En even traditioneel was er een zeer zichtbare DCLA delegatie. En zij gingen naar huis met 5 medailles waaronder 2 titels.

Lees meer

Clubrecords en NR op IFAM-meeting

25 mei 2019

Op de IFAM-meeting in Oordegem heeft Ben Broeders zijn outdoor PR in het polsstokspringen verbeterd tot 5,62m. Elien Vekemans evenaarde haar eigen clubrecord met 4,20m. Dat is ook een nationaal junirosrecord. Nina Hespel verbeterde haar eigen clubrecord over 400m horden tot 60,70.

Lees meer

Interclubs 2019 – Mooie DCLA-clubmomenten

21 mei 2019

De DCLA-vrouwen behaalden een mooie 4° plaats in de Ere-Afdeling VAL. Nina Hespel was één van de uitblinksters met een nieuw clubrecord bij de juniores over 400m horden. De DCLA-mannen eindigden opnieuw knap tweede in de Nationale Interclub Ereklasse KBAB. Andreas Vranken overtuigde met een nieuw DCLA clubrecord over 200m.

Lees meer

En onze DCLA G-atleten gingen naar Betekom

19 mei 2019

Lees meer

Ijzesterk mannenteam stijgt boven zichzelf uit en behaalt voor het derde opeenvolgende jaar de tweede plaats op de Interclub in de hoogste nationale afdeling.

19 mei 2019

De mannen hadden duidelijk naar de prestaties van het DCLA vrouwenteam gekeken.
Onder droge maar soms vrij winderige omstandigheden deden onze mannen het prima met eveneens een resem seizoensbesten, persoonlijke records en zelfs een clubrecord als resultaat.

Lees meer

Zeer mooie 4de plaats voor onze dames op de Interclub

18 mei 2019

Onder een onverwachte zomerse zon vond in Sint-Niklaas de interclub dames plaats in de ere-afdeling VAL.
Onze DCLA dames deden het uitstekend met een resem seizoensbesten, persoonlijke besttijden en zelfs een nieuwclubrecord.

Lees meer

Een nieuwe spruit is geboren bij Griet

17 mei 2019

Lees meer

Overlijden van Bertha Liesenborgs

17 mei 2019

Lees meer

Mooie prestaties op onze DCLA prijzenmeeting

13 mei 2019

191 atleten afkomstig van 46 clubs hebben deze zondag 12de mei de schrale noordenwind getrotseerd en waren getuigen van enkele zeer mooie prestaties. Onder hen 56 DCLA-ers.

Lees meer

Moedige jongens behalen zevende plaats in hoogste afdeling van BVV

06 mei 2019

Na de meisjes op zaterdag in Aartselaar gingen de cadetten en scholieren aan de slag in Sint-Niklaas. Onze club eindigde met een zevende plaats in de middenmoot. Een kleine opdoffer want het is sinds 2006, 13 jaar geleden dus , dat onze DCLA-jongens niet op het podium eindigden.

Lees meer

DCLA-ers in actie op GP Mingels in Brussel

05 mei 2019

Op de Grand Prix Mingels in Brussel verbeterden Mirte Fannes, Dieter Aerssens en Nina Hespel persoonlijke records. Pieter Sisk maakte er zijn seizoensdebuut over 800m.

Lees meer

DCLA-meisjesploeg wordt derde op de Beker van Vlaanderen

05 mei 2019

Aartselaar was de plaats waar gestreden werd voor promotie naar eerste afdaling voor de meisjes. De ambitie om terug naar eerste landelijke te stijgen was er niet maar zo hoog mogelijk scoren in de eindstand hadden we wel als doel.

Lees meer

DCLA podia op het BK 10.000m

04 mei 2019

Lees meer

Hyacintenjogging in Hallerbos

04 mei 2019

Lees meer

Onze DCLA g-atleten aan de slag in Machelen

02 mei 2019

Op deze mooie 1ste mei hadden de g-atleten een afspraak in Machelen op de jaarlijkse meeting van
’t Vosje. Mooie organisatie op een nieuwe piste wegens vernieuwing van de piste in Vilvoorde.

Lees meer

EK-limiet voor Elien Vekemans, clubrecords voor Elena Defrère

01 mei 2019

Op de Universitaire Kampioenschappen in Oordegem won Elien Vekemans het polsstokspringen met 4,10m en selecteert ze zich voor deelname aan de Europese Kampioenschappen voor Juniors. In Herentals evenaarde Elena Defrère het clubrecord kogelstoten bij de juniors met 13,79m en scherpte ze dat met de discus aan tot 41,95m.

Lees meer

Vorige maand - Volgende maand